សូមស្វាគមន៍ មកកាន់ កសិដ្ឋានស្រុកខ្មែរ (Cambodian Farms) យើងខ្ញុំមានការចិញ្ជឹមមាន់ នឹងបន្លែផ្សេងៗជាច្រើន ដើម្បីបម្រើជូនអតិថិជន បើចាប់អារម្មណ៍ សូមទាក់ទង មកលេខទូរស័ព្ទ 087 21 4040 /090 60 4040

Technology

ការចិញ្ចឹមសត្វ


ការចិញ្ចឹមមាន់
1.ជីវសុវត្ថិភាពដើម្បីទប់ស្កាត់ការឆ្លងជម្ងឺ ផ្តាសាយបក្សី
2. បច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ស្រុកសម្រាប់ទីផ្សារ
3.សៀវភៅណែនាំបច្ចេកទេសស្តីពី ការភ្ញាស់កូនមាន់ស្រុកលក់
4. ការចិញ្ចឹមមាន់ជាលក្ខណៈគ្រួសារ
5. បច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ស្រុកសម្រាប់ទីផ្សារ
6. ធ្វើដូចម្តេចដើម្បីឲ្យការចិញ្ចឹមមាន់ទទួលបានជោគជ័យ
7. ការចិញ្ចឹមមាន់ស្រុកជាលក្ខណៈគ្រួសារ
8. ការបង្កើនផលិតកម្មមាន់ជាលក្ខណៈគ្រួសារ
9. ការចិញ្ចឹមបំប៉នមាន់ស្រុកសម្រាប់ទីផ្សារ
10. ការបង្កើតកណ្តៀរ និងសត្វល្អិតជាចំណីមាន់
11.បច្ចេកទេសស្តីពី ការភ្ញាស់កូនមាន់ស្រុកលក់
12. ជំងឺផ្តាសាយបក្សី (១២ទំព័រ)
13. ជំងឺផ្តាសាយបក្សី (១២ទំព័រ)
14. បច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ជាលក្ខណៈគ្រួសារ
15. បច្ចេកទេសចិញ្ខឹមមាន់ស្រុកសម្រាប់ទីផ្សារ
16. បច្ចេកទេសចិញ្ចឹមបំប៉នមាន់យកសាច់
17. ការរៀបចំ និងសាងសង់ទ្រុងមាន់
18. ការចិញ្ចឹមមាន់(PPT)
19. បច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ស្រុកសម្រាប់ទីផ្សារ (ខិតប័ណ្ណ)
20. ការបំប៉នមាន់សាច់ និងមាន់ពងនៅជនបទ
21. វគ្គបណ្តុះបណ្តាលពីបច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ស្រុក បែបជីវសុវត្ថិភាពអោយបានផលច្រើន
22. ការចិញ្ចឹមមាន់
23. ការចិញ្ចឹមមាន់ជាលក្ខណៈគ្រួសារ (VVOB)
24. ការចិញ្ចឹមមាន់ជាលក្ខណៈគ្រួសារ (ខិតប័ណ្ណ)
25. ការចិញ្ចឹម គ្រប់គ្រងមេ និងកូនមាន់នៅជនបទ

បច្ចេកទេសកសិកម្មផ្សេងៗទៀត

2. ការគ្រប់គ្រងចំការស្វាយចន្ទី

ដំណាំបន្លែ

1. បទដ្ឋានអនុវត្តបច្ចេកវិទ្យា សួនបន្លែគ្រួសារ
2. បច្ចេកទេសដាំដំណាំបន្លែ សណ្តែកកួរ
3. ដំណាំត្រសក់ទ្រើង
4. បច្ចេកទេសដំាំដំណាំបន្លែ ប៉េងប៉ោះ
5. ដំណាំស្ពៃចង្កឹះ
6. បច្ចេកទេសដាំដំណាំម្ទេស
7. (ផលិតកម្មដំណាំបន្លែ) ដំណាំត្រសក់ទ្រើង ម្រះ ត្រប់ សណ្តែកកួរ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេស ននោងជ្រុង ននោងមូល ត្រឡាច ឃ្លោក ឳឡឹក ល្ពៅ ពោតផ្អែម ស្ពៃតឿ ខាត់ណាផ្កា
8. ដំណាំខាត់ណាផ្ការដូវវស្សា
9.បទពិសោធន៍ធ្វើម្ទេសប្លោកក្រៀម
10. វិធីសាស្រ្តគ្រប់គ្រង ខ្ទឹមបារាំង ក្រោយពេលប្រមូលផល
11. ដំណាំត្រប់
12. ដំណាំត្រសក់ចំណារ
13. វគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី បច្ចេកទេសដាំដំណាំបន្លែ
14. ដំណាំស្ពៃក្ដោប
15. ដំណាំល្ពៅ
16. វិធីសាស្រ្តគ្រប់គ្រង ខ្ទឹមស្លឹក ក្រោយពេលប្រមូលផល
17. ដំណាំម្រះ
18. ដំណាំសាលាដ៏
19. ផលិតកម្មដំណាំបន្លែសរីរាង្គ
20. ផលិតកម្មដំណាំបន្លែ


No comments:

Post a Comment